Home

Flitsende partijen bij Clubkampioenschappen Judo

Flitsende partijen bij Clubkampioenschappen Judo 12 maart 2008.  De judoka’s van BAS -Judo hebben afgelopen zaterdag uitgemaakt wie de beste judoka’s van de club zijn.

In totaal 6 poules traden bijna 30 judoka’s aan om te strijden om de titel: Clubkampioen - seizoen 2007/2008.

Zaterdag om 13.00 werden de judoka’s en toeschouwers van harte welkom geheten door voorzitter Menno Douwes. Na het groeten en het voorstellen van de scheidsrechters en mensen van de EBHO werden de poules bekend gemaakt. Op dat moment nam bij een aantal judoka’s de spanning zichtbaar toe.

Er werden mooie en spannende partijen gejudood. Vele judoka’s waren goed aan elkaar gewaagd. Er werd veel gevraagd van de scheidsrechters en regelmatig moest een wedstrijd beslist worden door scheidrechters, daar beide partijen even sterk judoden.

Mooie worpen werden gemaakt, stevige houdgrepen vast gehouden. Dit jaar was er ook weer een seniorenpoule met 6 judoka’s, waar adembenemende worpen zien waren. Het publiek liet haar waardering voor alle judoka’s dan ook regelmatig merken door een groot applaus.


Deze mooie Uchi -Mata resulteert in een Ippon en dus partij winst


Een traditie bij BAS -Judo is het uitreiken van de stijlprijzen; een prijs voor de judoka met de mooiste acties van die dag.

Trainer Dolf Karelse en hoofdscheidsrechter Peter Arkebout vonden het niet makkelijk een keuze te maken. Vele judoka’s maakten mooie, flitsende acties. Uiteindelijke gingen de stijlprijzen naar Amber Oskam en Ivar de Vries.

De uitslagen van deze clubkampioenschappen zijn als volgt:
1ste prijs: Wies Twisk, Beyza Gul, Maarten Jochemsen, Jaap Bos, Annelies van Bijsteren, Sebastiaan Slotboom.
2de prijs: Ivar de Vries, Ivar Peek, Raoul Kerver, Simone Stegeman, Kelly Dammers, Iska Buswalda.
3de prijs: Mike Hoogeveen, Sil Bosch, Marc Mulder, Amber Oskam, Dennis van der Jagt, Gavin Peek.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Copyright © 2022 | All Rights Reserved

Realisatie: Sybit - Software op Maat